Ohjaaja

Ota itsesi kehittämisessä seuraava steppi!

Haemme STEP-koulutuksen opiskelija-asuntolaan ohjaajaa yötyöhön 27.5.2022 saakka. Tärkeimpänä tehtävänäsi on toimia luotettavana aikuisena turvaten opiskelijoiden nukkuminen ja turvallisuus yöaikaan. Työ sijoittuu arkipäiville ja voi satunnaisesti sisältää myös päivä- ja iltavuoroa, sekä viikonlopputyötä.

Edellytämme sosiaali- ja terveysalan tai kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkintoa.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme työsuhteen alussa koeaikaa.

Tehtävä on kokoaikainen määräaikainen 27.5.2022 asti. Kesän ajalle voidaan tarjota tuntitöitä päivä- ja yövuoroihin, kesäkurssien tarpeiden mukaan. Elokuusta eteenpäin mahdollisesti pidempiaikainen sijaisuus yötyöhön.

Valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lähetäthän hakemuksen heti tänään tai viimeistään 10.4.2022. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään vastaava ohjaaja Mikko Salmi, puh. 040 195 4550

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa