Hyvinvointiohjaaja

Hei Sinä opiskelijoiden hyvinvoinnista kiinnostunut ammattilainen!

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt STEP-koulutukselle erityisavustusta yhteisöllisen opiskeluhuollon kehittämiseen. Haemmekin nyt hyvinvointiohjaajaa STEP-koulutukseen ajalle 1.2.2023 (tai sopimuksen mukaan) – 31.12.2023. 

Hyvinvointiohjaaja toimii yhteistyössä opiskeluhuollon ja opetushenkilöstön kanssa. Tehtäviin kuuluu yhteisöllisen opiskeluhuollon kehittäminen ja matalan kynnyksen palvelujen tarjoaminen opiskelijoiden sekä koko oppilaitoksen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi. 

Yhteisöllinen opiskeluhuolto on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ennaltaehkäisevää edistämistä. Yhteisöllinen opiskeluhuolto tukee ja edistää opiskelijan oppimista ja hyvinvointia, ehkäisee pulmia ja tarjoaa niihin tukea mahdollisimman varhain sekä ennakoi mahdollisia riskejä.

Kelpoisuusvaatimuksena on alalle soveltuva korkeakoulututkinto, esim. psykiatrinen sairaanhoitaja tai muu soveltuva koulutus/työkokemus. Eduksi katsotaan kokemus nuorten parissa työskentelystä, työkokemus oppilaitosmaailmasta sekä mielenterveysosaaminen.

Työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä on sopimuspalkka. Esitäthän palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä. Tehtävä on kokoaikainen ja jatkuu vuoden 2023 loppuun saakka. Noudatamme koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta. Tehtävän valitun tulee esitää lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn tarvittava rikostaustaote.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi meille heti tänään, mutta viimeistään 31.1.2023. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään opiskelijapalvelupäällikkö Kirsti Panula. kirsti.panula@step.fi, p. 0447604244.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa