Erityisopettaja

STEP-koulutus hakee Pieksämäen kampukselle määräaikaista erityisopettajaa. Opetusryhmänä on Opistovuosi 22 eli laajennetun oppivelvollisuuden kansanopistokoulutuksen erityisopiskelijat.

Opettaja suunnittelee ryhmän opetuksen, opiskelijoiden lukujärjestykset ja vastaa opetuksen toteutuksesta. Opetus on toiminnallista, opiskelijoiden yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti toteutettua tiimityötä. Ryhmässä työskentelee opettajan lisäksi oma ohjaaja ja lisäksi opiskelijoiden omia lähiohjaajia. 

Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen ajalle 1.1. – 30.6.2022. Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään. Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Jari Rauhala, jari.rauhala@step.fi, puh. 0400 195 060

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa