Ammatillinen ohjaaja

Haemme ammatillista ohjaajaa STEP-koulutus Lapuan kampukselle 3.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Tehtävään kuuluu opiskelijoiden opintojen sekä itsenäistymisen ja elämänhallinnan ohjaaminen ja tukeminen. Odotamme omatoimisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, tiimityöskentelyn sujuvuutta ja innostunutta työotetta. Työ voi sisältää myös kampuksen asuntolan valvontaan liittyviä tehtäviä. Ammatillisen ohjaajan työ edellyttää hyvää yhteistyötä oppilaitoksen henkilöstön ja huoltajien kanssa opiskelijoihin, opiskeluihin ja vapaa-aikaan liittyvissä asioissa.

Arvostamme hyviä työelämä- ja työyhteisötaitoja, joustavuutta sekä kykyä toimia erilaisissa oppimisympäristöissä. Aikaisempi ohjauskokemus sekä kasvatus- ja ohjausalan koulutus katsotaan eduksi tehtävässä.  

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Työsuhde on kokopäiväinen ja voimassa 31.7.2024, mahdollisesti pidempään. Noudatamme työsuhteen alussa kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta kuitenkin viimeistään 4.12.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuvaiheessa. Mahdolliset haastattelut toteutetaan Lapualla vkon 50 aikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään koulutuspäällikkö Anne Hautala, p. 040 480 89 964. 

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa