Ammatillinen ohjaaja

Haemme ammatillista ohjaajaa STEP-koulutus Kaustisen kampukselle 1.10.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Tehtävään kuuluu opiskelijoiden opintojen sekä itsenäistymisen ja elämänhallinnan ohjaaminen ja tukeminen. Odotamme omatoimisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, tiimityöskentelyn sujuvuutta ja innostunutta työotetta. Työ sisältää myös kampuksen asuntolan valvontaan liittyviä tehtäviä. Ammatillisen ohjaajan työ edellyttää hyvää yhteistyötä oppilaitoksen henkilöstön ja huoltajien kanssa opiskelijoihin, opiskeluihin ja vapaa-aikaan liittyvissä asioissa.

Arvostamme hyviä työelämä- ja työyhteisötaitoja, joustavuutta sekä kykyä toimia erilaisissa oppimisympäristöissä. Aikaisempi ohjauskokemus sekä kasvatus- ja ohjausalan koulutus katsotaan eduksi tehtävässä.  

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Työsuhde on kokopäiväinen ja voimassa toistaiseksi. Noudatamme työsuhteen alussa kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta kuitenkin viimeistään 25.9.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuvaiheessa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Mari Numminen mari.numminen@step.fi. Tiedustelut puhelimitse 22.-23.9. klo 8-16.00 numerosta 040 183 1641. 

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa