eSTEP julkaistu!

STEP-koulutuksen nettisivuilla on julkaistu eSTEP -sivu, jossa on koottuna kaikki STEP-koulutuksen verkko- ja monimuotokoulutukset. eSTEP löytyy STEP-koulutuksen nettisivuilta kohdasta Koulutus ja siellä pudotusvalikosta ensimmäisenä. 

Kokoamalla samalle sivulle kaikki verkko- ja monimuotokoulutukset, saamme lisättyä niiden näkyvyyttä ja saavutettavuutta sekä parannettua markkinointia. (Huom! Monimuotokoulutus -termi tarkoittaa tässä yhteydessä koulutuksia, jotka järjestetään osaksi verkossa ja osaksi lähiopetuksena.)

Digisteppi

eSTEP on osa Digi-steppi – Digitaalisen pedagogiikan kehittämis- ja toteuttamissuunnitelmaamme. eSTEP-sivun avaaminen on ensimmäinen askel kohti laajempaa eSTEPin kehittämistä, jossa tavoitteena on mm. lisätä verkko- ja monimuotokoulutuksien määrää sekä kehittää eSTEP-sivun toiminnallisuuksia.

Verkko- ja monimuotokoulutusten rakentamisesta ovat vastuussa tulosalueiden johtajat ja päälliköt. eSTEP -kokonaisuutta puolestaan kehitetään Pedadigi-ryhmässä, josta vastaa vararehtori Sebastian Kotonen.

eSTEP-sivun palaute ja kehittämisehdotukset: 

Marianna Kultalahti
suunnittelija Järvenpää Marianna.Kultalahti@step.fi +358 442990676