Opojen aamiainen Helsingin toimipaikassa

25.10.2024 9:00 - 11:00
Helsinki
Porkkalankatu 7 B, 00180 Helsinki

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään torstaina 10.10.2024 yllä olevasta linkistä.

Kutsu opinto-ohjaajille ja oppilaanohjaajille

Tervetuloa opojen aamiaiselle Helsingin toimipaikkaan!

Oppilaan ohjaajana olet tärkeässä roolissa, kun nuori miettii tulevaa opiskelupaikkaansa ja harkitsee tulevaisuuden suunnitelmiaan. Me STEP-ammattiopistossa haluamme tarjota opinto-ohjaajille hyvät tiedot tarjoamastamme ammatillisesta koulutuksesta ja STEP-ammattiopistosta. Tule tutustumaan ja keskustelemaan lisää koulutuksistamme ja opiskelijapalveluistamme.

Tarjoamme aamiaisen ja sen vuoksi pyydämme sinua ilmoittautumaan tilaisuuteen viimeistään torstaina 10.10.2024.

Olet lämpimästi tervetullut!

Lisätietoja

Marko Väisänen, opinto-ohjaaja, marko.vaisanen@step.fi, p. 040 511 9963

Ennakkotietona kalenteriin merkittäväksi:

STEP-ammattiopiston avoimet ovet Helsingin toimipaikassa tiistaina 21.1.2025 klo 12-14

Kutsumme vieraaksemme kaikkia STEP-ammattiopistosta kiinnostuneita oppilaita ja opoja. Päivän aikana oppilaat pääsevät mukaan opetukseen ja työpajoihin sekä kuulemaan opiskelijoiden ja opettajien näkemyksiä ja kokemuksia opiskelusta.

Voimme järjestää oppilaitokseen tutustumista myös yksittäisille oppilaille tai pienemmille ryhmille. Jos sinulla on oppilaita, jotka haluavat tutustua STEP-ammattiopistoon, ota yhteyttä opinto-ohjaaja Marko Väisäseen, marko.vaisanen@step.fi. Suunnittelemme yhdessä juuri teitä palvelevan ratkaisun.

Helsingin toimipaikaamme voi yhteishaussa hakea kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoon, josta valmistuu lastenohjaajaksi tai nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi.