Viestintäsuunnittelija

Etsimme innostunutta viestintäsuunnittelijaa STEP-koulutuksen ja Kirkkopalvelujen viestinnän tiimiin.

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä ja monipuolista viestintää. Tuotat sisältöä sosiaaliseen mediaan, uutiskirjeisiin ja verkkosivuille. Olet mukana projekteissa. Tuotat materiaalia talomme hankkeille ja asiakkaille. Aineistoa tuotetaan varainhankinnallisella, koulutuksellisella ja kirkollisella kulmalla. Työssä onnistuminen edellyttääkin laajaa kiinnostusta eri aloja kohtaan ja tutkivaa asennetta.

Sinulla on halu tehdä niin sisäistä kuin ulkoista viestintää. Graafinen suunnittelu (esim. Adoben InDesign ja Photoshop-ohjelmistot) ja visuaalinen silmä ovat hallussa. Sinulta syntyy helposti tekstit eri alustoille. Työotteesi on aktiivinen ja innostava. Kaikkea ei tarvitse osata heti, eri tehtävien kautta saat oppia uutta.

Toimit tiiviissä yhteistyössä kahden muun viestintäsuunnittelijan ja viestintäpäällikön kanssa. Hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaidot antavat loistavat valmiudet työtehtävässä menestymiseen.

Toimipisteemme sijaitsee Järvenpäässä. Olemme toimistolla parina päivänä viikossa, muuten teemme töitä sujuvasti etänä.

Tehtävä on kokoaikainen. Odotamme sinulta soveltuvaa tutkintoa sekä viestinnän alan monipuolista tuntemusta ja työkokemusta.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, tai kuitenkin viimeistään 19.4.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään viestintäpäällikkö Liisa Toivonen, puh. 040 546 1507 / liisa.toivonen@kirkkopalvelut.fi

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa