Verkkopedagogiikan kehittäjä

Oletko sinä innostunut verkkopedagogiikan kehittäjä? Innostutko digitaalisista ympäristöistä ja uuden oppimisesta?

Mikäli vastasit kyllä, saatat olla uusi verkkopedagogiikan kehittäjämme!

Haemme verkkopedagogiigan kehittäjää STEP-koulutukseen. Kyseessä on uusi tehtävät.

Verkkopedagogiikan kehittäjän tehtävänä on kehittää oppimisen sähköisiä palveluita ja digitaalisia työvälineitä sekä tiedottaa uusista pedagogisista mahdollisuuksista. Verkkopedagogikan kehittäjä lisää, kehittää ja edistää opettajien digitaalisten välineiden käytön osaamista sekä auttaa tuottamaan laadukkaita ja toimivia verkkokoulutuksia opettajien tukena. Omalla asiantuntemuksellaan verkkopedagogiikan kehittäjä osallistuu oppilaitoksen hankintojen tekemiseen. Keskeinen tehtävä on ylläpitää tiivistä yhteistyötä eri kampusten digivalmentajien ja oppilaitoksen Pedadigi-työryhmän kanssa. 

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vahvaa Moodlen/Pinja-oppimisympäristön osaamista. Luemme eduksi myös muiden sähköisten oppimisympäristöjen käytön osaamisen. Lisäksi arvostamme kokemusta vastaavista kehittämistehtävistä. 

STEP-koulutuksella on kuusi kampusta. Kampuspaikkakuntamme ovat Järvenpää, Pieksämäki, Ruokolahti, Lapua, Kaustinen sekä Uusikaarlepyy. Lisäksi STEP-koulutuksella on toimipisteitä mm. Helsingissä, Kuopiossa ja Porissa. Tehtävä kattaa koko oppilaitoksen, mutta ensisijainen työpisteesi sijaitsee jollain kampuksistamme.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Noudatamme yksityisen opetusalan työetosopimusta (sopimuspalkka). Työsuhteessa on 6 kk koeaika. Työsuhde alkaa 1.10.2022, tai sopimuksen mukaan myöhemmin syksyn aikana, mutta viimeistään 1.1.2023. 

Jos kiinnostuit laitathan hakemuksesi heti, mutta viimeistään 31.8.2022. 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään koulutusjohtaja Tiina Parkkinen, puh 0407278777, tiina.parkkinen@step.fi. 

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa