Varhaiskasvatuksen opettaja päiväkotiin

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä varhaiskasvatuksen parissa? Tämä saattaa olla juuri sinun paikkasi!

Haemme päiväkotiimme luonto- ja ympäristökasvatuksesta kiinnostunutta varhaiskasvatuksen opettajaa ensisijaisesti alle 3-vuotiaden ryhmään. Toivomme myös, että sinulla on intoa ja mielenkiintoa lähteä kehittämään ja ideoimaan yhteistyötä päiväkodin henkilöstön, STEP-koulutuksen opetus- ja ohjaushenkilöstön sekä varhaiskasvatuksen opiskelijoiden kanssa. Lisäksi toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, tunnetaito-osaamista sekä kykyä sopeutua nopeastikin muuttuviin arjen tilanteisiin.

63-paikkainen päiväkotimme sijaitsee Järvenpäässä kauniilla kampusalueella. Toiminnassamme painotamme luonto- ja ympäristökasvatusta. Haluamme huolehtia siitä, että jokainen lapsi saa päivittäin välittävää ja yksilöllistä hoitoa ja kasvatusta. Laajennamme toimintaympäristöämme liikkumalla lähes päivittäin lähiympäristössä yhdessä tutkien ja ihmetellen.

Päiväkoti Valona on osa Kirkkopalvelut ry:n Valona-hyvinvointipalveluita. 1.8.2022 alkaen liitymme osaksi Kirkkopalveluiden ylläpitämää STEP-koulutusta, ja samalla nimemme muuttuu STEP-päiväkodiksi.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa 7.8. mennessä sähköisellä lomakkeella. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään päiväkodin johtaja Riitta Olander 1.8. alkaen, puh. 040 579 8373. 

Haastattelut käydään elokuun alussa ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydettyämme. Työ alkaa elokuussa sopimuksen mukaan.

 

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa