Työelämäasiantuntija

Kiinnostaisiko sinua olla mukana kehittämässä toimintaamme? 

Haemme kehittyvään, kasvavaan oppilaitokseemme työelämäasiantuntijaa kehittämään työpaikkaohjaajien koulutuksia, niiden sisältöä, laatua ja työelämäpedagogiikkaa. Kehittämistyön tavoitteena on luoda työpaikkaohjaajien digitaaliset osaamismerkit osaamisen tunnistamiseen. Hyödynnämme kehittämistyössä pelillisyyttä.

Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen ajalle 1.3.-31.12.2022. Työsuhteenehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan viiden kuukauden koeaikaa.

Kehittämistoimet kohdistuvat koko oppilaitokseemme, joten ensisijainen työpisteesi voi sijaita millä tahansa kampuksella, (Järvenpää, Pieksämäki, Ruokolahti, Lapua, Kaustinen tai Uusikaarleby) Työyhteisössämme suositaan etätyötä.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta kuitenkin viimeistään 9.2.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään koulutusjohtaja Tiina Parkkinen, puh. 040 7278777, tiina.parkkinen@step.fi

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa