STEP-koulutus, Opettaja

Ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus. Tätä kaikkea on STEP-koulutus.

STEP-koulutuksen Ruokolahden kampukselle haetaan opettajaa ajalle 1.8.2022-31.12.2022. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän ammatillisessa ja kansanopistokoulutuksessa.

Työtehtäviisi kuuluu opetus ja ohjaus erityisryhmille suunnatulla pitkällä kansanopistolinjalla sekä terveys- ja hyvinvointialan perus- ja ammattitutkinnoissa (kasvatus- ja ohjausala sekä sosiaali- ja terveysala). 

Työ edellyttää hyviä pedagogisia ja ohjauksellisia taitoja, vastuullista otetta työhön, hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia yhteistyössä oman työtiimin ja työelämän toimijoiden kanssa.

Arvostamme kokemusta ammatillisesta opetuksesta, perusopetuksesta sekä erityistä tukea tarvitsevien, erityisesti kehitysvammaisten parissa työskentelystä.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A 986/1998. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia.

Tehtävä on osa-aikainen (80 %) määräaikainen ajalle 1.8.2022-31.12.2022. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Noudatamme työsuhteen alussa kahden (2) kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Kuulostiko mielenkiintoiselle? Hae paikkaa heti, tai viimeistään 16.6.2022 klo 15.00 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään koulutuspäällikkö Sointu Pajunen, p. 040 358 1180 / keskiviikkona 8.6. klo 12-15 ja torstaina 9.6. klo 9-12.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa