Siivousalan ammattilainen

Haemme Järvenpään toimipisteeseen siivousalan ammattilaista toistaiseksi voimassa olevaan kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Pätevyysvaatimuksena on alan ammattitutkinto tai muu vastaava koulutus sekä siivousalan työkokemus katsotaan eduksi. Otamme huomioon myös siivousalalle valmistuvat opiskelijat.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, palveluhenkisyyttä sekä joustavuutta ja kehitysmyönteisyyttä. Edellytämme suomen kielen taitoa.

Tehtävämme ovat monipuolisia ylläpito- ja perussiivoustöitä luokka-, toimisto-, päiväkoti- ja majoitustiloissa.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme työsuhteen alussa 6 kuukauden koeaikaa. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 6–14.09 sekä noin kerran kuukaudessa lauantaisin.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2§:n mukainen rikosrekisteriote.

Mikäli tunnet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän hakemuksesi ja cv:si sähköpostilla 31.5.2022 mennessä osoitteeseen marita.lindqvist@kirkkopalvelut.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään palvelupäällikkö Marita Lindqvist marita.lindqvist@kirkkopalvelut.fi tai arkisin klo 15–16 puh. 040 511 9967.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa