Seurakuntayhteyksien koordinaattorin sijaisuus

Tule näköalapaikalle Kirkkopalvelujen Yhteisvastuukeräystä toteuttavaan tiimiin! Tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus.

Tehtävä sijoittuu varainhankinnan tiimiin, jonka tehtävänä on huolehtia Kirkkopalvelut ry:n hallinnoimista keräyksistä (Yhteisvastuukeräys ja Kotimaanapu) sekä niihin liittyvistä tehtävistä ja seurakuntayhteyksistä. Seurakuntayhteyksien koordinaattorin työ painottuu Yhteisvastuukeräyksen toteuttamiseen.

Koordinaattorin tehtävässä saat

  • Tukea, motivoida ja aktivoida Yhteisvastuun keräyspäällikköverkostoa ja toteuttajia seurakunnissa.
  • Suunnitella ja toteuttaa vuoden 2024 Yhteisvastuu-keräyksen kampanjaa yhteistyössä keräyksen kumppanien kanssa, erityisesti seurakunnille suunnattujen materiaalien, koulutusten ja tapahtumien osalta.
  • Koordinoida hiippakunnallisen Yhteisvastuun starttikiertueen ja verkkokoulutukset Yhteisvastuun toteuttajille. Pääset myös itse kouluttamaan eri puolilla Suomea sekä valmistelemaan jo vuoden 2025 koulutuksia.
  • Ohjata vuoden 2024 Yhteisvastuu-hiippakunnan kehittäjäryhmän työskentelyä.
  • Tuoda omaa osaamistasi ja seurakuntatuntemustasi moniammatilliseen Yhteisvastuu-tiimiin.

Seurakuntayhteyksien koordinaattorin tehtävässä tarvitaan ymmärrystä ja tuntemusta ev.lut. kirkon seurakuntien toiminnasta sekä Yhteisvastuu-keräyksestä. Jos sinulla on taito pitää useita lankoja käsissäsi, kouluttajakokemusta sekä joustavuutta löytää ratkaisuja muuttuvissa tilanteissa, tämä tehtävä on juuri sinulle. Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi kirkon diakonian tai kasvatuksen tehtävissä toimiville.

Käytössämme ovat etätyömahdollisuudet sekä liukuva työaika. Tarjoamme työpisteen Kirkkopalvelujen Järvenpään kampukselta. Kuuden hengen tiimimme on lähtökohtaisesti hybridimallista työtä tekevä, jossa tiimin jäseniä asuu eri puolilla Suomea, jolloin työtä voi tehdä myös toiselta paikkakunnalta edellyttäen kuitenkin silloin tällöin lähipäivää Järvenpäässä. Työ edellyttää matkustamista, erityisesti starttikiertueen aikana loka-marraskuussa 2023.

Työsuhteen tiedot:
Työsuhde on määräaikainen opintovapaan sijaisuus 28.8.2023 – 31.3.2024.
Työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 3 kk mittaista koeaikaa.

Palkkaus: Tehtävässä on sopimuspalkka. Palkka määräytyy valittavan henkilön osaamisen, kokemuksen ja koulutuksen perusteella välille 3100-3500 €.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytäthän sähköisen hakemuksen 18.6.2023 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat varainhankinnan päällikkö Eija Kilgast eija.kilgast@kirkkopalvelut.fi puh. 040 660 2964 (7.6. klo 16-17) sekä seurakuntayhteyksien koordinaattori Nina Silander nina.silander@kirkkopalvelut.fi puh. 040 195 0865.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa