Opintosihteeri, STEP-koulutus

Oletko hyvä tyyppi vailla uusia haasteita ja sitä oikeaa työyhteisöä? Jos näin on, niin meillä saattaa olla sinulle sopiva tehtävä!

Haemme STEP-koulutuksen Pieksämäen kampukselle opintosihteeriä vakituiseen työsuhteeseen.

Opintohallinnon työntekijänä kuulut opintohallintotiimiin ja yhdessä työparisi kanssa toimit kampuksen ammatillisen ja vapaan sivistystyön koulutusten vastuusihteerinä. Tehtävään kuuluu päivittäinen asiakaspalvelu ja muut toimistotehtävät. Osallistut myös kampuksen lyhytkurssitoiminnan käytännön suunnitteluun ja toteutukseen sekä opintohallinnon kehittämistyöhön ja laadunvarmistamistyöhön.

Tehtävä edellyttää:

  • reipasta ja positiivista työotetta, joustavuutta, kykyä omaksua nopeasti uusia asioita
  • kykyä työskennellä itsenäisesti, mutta myös yhdessä tiimin ja eri toimijoiden kanssa
  • asiakaspalvelutaitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • hyvää organisointikykyä, järjestelmällisyyttä ja vastuullisuutta.

Sinulla on tehtävään soveltuva toisen asteen koulutus tai korkeakoulututkinto, toimistotyökokemusta, hallitset hyvin yleisempiä MS office-ohjelmia, mm. Excel. Katsomme eduksi teknistä osaamista/koulutustaustaa, kokemuksen oppilaitoksessa työskentelystä sekä Primus-/Wilma-ohjelmien osaamisen.

Työsuhde on vakituinen kokoaikainen 25.7.2022 alkaen. Työsuhteenehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän alussa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta kuitenkin viimeistään 5.6.2022. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, toimintaasi tukevan ja arvostavan työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään opintohallintopäällikkö Laila Martinsone, laila.martinsone@step.fi, p. 050 501 0606.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa