Opintohallinnon asiantuntija

Oletko kiinnostunut oppilaitosmaailmasta ja uuden kehittämisestä? Haemme joukkoomme OPINTOHALLINNON ASIANTUNTIJAA  vakituiseen työsuhteeseen.

Opintohallinnon asiantuntijana kuulut oppilaitoksen opintohallintotiimin kehittäjäporukkaan ja toimit mm. yhtenä oppilaitoksen Primus-pääkäyttäjistä. Tiimin vastuualueeseen kuuluvat ammatillinen koulutus, aikuisten perusopetus sekä vapaan sivistystyön koulutukset.

Tehtävän kuvaus

Keskeisenä tehtävänä on opiskelijarekisterimme laadun varmistaminen: ylläpidät ja kehität yhdessä tiimin kanssa rekisteritietojen tarkastusjärjestelmää varmistaen mm. valtakunnalliseen tietovarantoon (Koski, eHoks) siirtyvän tiedon virheettömyyden ja reaaliaikaisuuden, havaitset kehittämistarpeita ja osallistut kehittämistyöhön. Lisäksi tuet opintohallintojärjestelmän käyttäjiä ohjelmien uusien ominaisuuksien käyttöönotossa mm. luomalla tarvittavia lomakkeita ja tulosteita sekä osallistumalla käyttäjäkoulutuksiin ja ylläpitämällä käyttöohjeita.

Tehtävä edellyttää:

  • ongelmaratkaisukykyä ja kehittävää työotetta, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
  • kykyä työskennellä jatkuvassa muutoksessa niin itsenäisesti kuin myös tiimin ja eri toimijoiden kanssa
  • järjestelmällisyyttä ja vastuullisuutta
  • oma-aloitteisuutta, positiivista ja reipasta työasennetta, hyviä viestintä- ja verkostoitumistaitoja
  • jatkuvaa oman osaamisen kehittämistä.

Lisäksi odotamme sinulta useamman vuoden pääkäyttäjätason Primus-/Wilma-ohjelmien käyttökokemusta. Katsomme eduksi työkokemuksen ammatillisessa oppilaitoksessa sekä tietoteknisen koulutuksen

Työtehtävä on uusi, ja työsuhde on vakituinen sekä kokoaikainen. Ensisijaisesti etsimme työntekijää, joka työskentelee fyysisesti Järvenpään kampuksellamme, mutta myös muista paikkakunnista kiinnostuneet huomioidaan. Etätyöskentely on mahdollista, mutta työnteko sisältää säännöllistä työskentelyä työpaikalla. Toisinaan tehtävään sisältyy matkustamista muille kampuksillemme.

Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä on sopimuspalkka. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Olisitko sinä etsimäämme henkilö? Haethan tehtävään jo heti tänään, mutta viimeistään 30.9. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, toimintaasi tukevan ja arvostavan työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään opintohallintopäällikkö Laila Martinsone, laila.martinsone@step.fi, p. 050 501 0606 (arkisin klo 10–15 välisenä aikana).

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa