Opinto-ohjaaja Järvenpäähän

Haemme STEP-koulutukseen Järvenpään kampukselle opinto-ohjaajaa 1.1.2022 alkaen. Työtehtäviin kuuluu aikuisten perusopetuksen sekä kansanopiston maahanmuuttajakoulutuksen opinto-ohjaajan tehtävät. Tehtävään saattaa sisältyä myös muita työtehtäviä vapaassa sivistystyössä sekä ammatillisessa koulutuksessa.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Noudatamme työsuhteen alussa 6 kuukauden koeaikaa. 

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta kuitenkin viimeistään 1.12.2021. Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään koulutuspäällikkö Eija Lyly, p. 040 146 4943 (maanantaisin klo. 15-16 ja torstaisin klo 8.30-9.30).

Etsimämme henkilö

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 §15 mukaisesti. Lisäksi edellytämme halua kehittää ja kehittyä yhdessä oppilaitoksen työyhteisön kanssa.

Arvostamme itsenäisyyttä, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavuutta ja kykyä toimia erilaisissa oppimisympäristöissä ja verkostoissa sekä kokemusta maahanmuuttajakoulutuksesta.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa