Opettaja, suomi toisena kielenä

Olisitko sinä sopiva henkilö meidän joukkomme?

Haemme STEP-koulutuksen suomi toisena kielenä opettajaa 3.1.2023 alkaen, määräaikaiseen työsuhteeseen ainakin 16.6.2023 saakka. Tehtävä saattaa jatkua syyslukukaudella 2023. Opetusta on ensisijaisesti koto-koulutuksessa. 

Opetusta sijoittuu Lapuan kampukselle. Sinulla on tukenasi useita muita S2-opettajakollegoita.Työsuhde on kokoaikainen.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta kuitenkin viimeistään 4.12.2022. Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Mahdolliset haastattelut toteutetaan Lapualla vkon 50 aikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään koulutuspäällikkö Anne Hautala, p. 040 480 89 964.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa