Opettaja, suomi toisena kielenä

Olisitko sinä sopiva henkilö meidän joukkomme?

Haemme STEP-koulutuksen Järvenpään kampukselle suomi toisena kielenä opettajaa 1.8.2022 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävään kuuluu aineenopettajan tehtävät pääasiassa aikuisten perusopetuksessa ja ryhmän vastuuopettajan tehtävät. Tehtävään saattaa myös sisältyä opetusta jonkin verran ammatillisessa koulutuksessa ja kansanopiston maahanmuuttajakoulutuksessa.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Noudatamme työsuhteen alussa 6 kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta kuitenkin viimeistään 24.5.2022. Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Meri-Tuuli Koistiola, 040 4849 132 / meri-tuuli.koistiola@step.fi. Puhelinajat: ke 4.5. klo 15-16, pe 6.5. klo 8-9, to 12.5. klo 15-16 ja ma 23.5. klo 8-9.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa