Opettaja, sosiaali- ja terveysala, kasvatukselliset aineet

Kirkkopalvelut ry:n STEP-koulutuksen Järvenpään kampukselle haetaan kokoaikaista sosiaali- ja terveysalan opettajaa 1.8.2022 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävään kuuluu sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ja hyvinvointialojen opiskelijoiden ohjaus, opetus, työelämässä oppimisen ohjaus ja osaamisen arviointi sekä vastuuopettajan tehtävät. Tehtävään sisältyy lähiopetuksen lisäksi opetusta ja ohjausta digitaalisissa ympäristöissä. Hakijalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja työkokemusta eri-ikäisten lasten ja nuorten kasvatustyöstä. Arvostamme kokemusta alan opetustehtävistä.

Etsimme tehtävään innostavaa opettajaa, joka työskentelee mielellään niin nuorten kuin aikuisten parissa positiivisen pedagogiikan työotteella. Katsomme eduksi varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen osaamisen sekä kokemuksen maahanmuuttajataustaisten kanssa työskentelystä. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, joustavuus sekä kyky toimia erilaisissa oppimisympäristöissä ja verkostoissa katsotaan eduksi. Arvostamme tietoteknistä osaamista sekä innostusta digitaalisten oppimisympäristöjen kehittämiseen. Vastineeksi tarjoamme monipuolisen työnkuvan, ammattitaitoisen tiimin sekä kauniin ympäristön työnteolle.

Ammatillisen opettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 1150/2017 mukaisesti.

Palkkaus noudattaa yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Tehtävä on kokoaikainen vakituinen. Noudatamme työsuhteen alussa 6 kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään tai viimeistään 12.5.2022.

Lisätietoja antaa mielellään koulutuspäällikkö Eija Lyly, p. 040 1464943 tiistaisin klo 15:30–16:30 ja torstaisin klo 8.30–9.30.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa