Kuvataiteen opettaja, Aino ja Oiva -taidelinja

Olisitko sinä sopiva henkilö meidän joukkomme?

Haemme STEP-koulutuksen Järvenpään kampukselle osa-aikaista kuvataiteen opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen lukuvuoden 2022-2023 loppuun asti. Työ alkaa 9.1.2023.

Tehtävään kuuluu kuvataiteen opettajan tehtävät ensisijaisesti kansanopiston erityistä tukea tarvitsevien nuorten aikuisten Aino ja Oiva -taidelinjalla. Tehtävässä on mahdollisuus päästä opettamaan kuvataidetta myös aikuisten perusopetuksessa. Opetusta on noin 5-10 tuntia / viikko. 

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta kuitenkin viimeistään 11.12.2022. Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Meri-Tuuli Koistiola, 040 4849 132 / meri-tuuli.koistiola@step.fi ja linjan vastuuopettaja Katja Kaulanen, 040 4827 953 / katja.kaulanen@step.fi 

 

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa