Koordinaattori, myyntipalvelu ja koulutussuunnittelu

Oletko valmis hyödyntämään myynnin ja koulutussuunnittelun ammattitaitoasi sekä nostaa STEP-koulutuksen Ruokolahden kampuksen koko Suomen tietoisuuteen? Kiinnostaisiko sinua toimia täynnä mahdollisuuksia olevassa ja ihmisläheisessä työyhteisössä, jossa yksilöiden vahvuudet otetaan huomioon? Mikäli vastasit kyllä, voit olla meidän uusi koordinaattorimme!

Etsimme Ruokolahden kampuksellemme innostunutta ja positiivista koordinaattoria myynti- ja asiakkuustiimin jäseneksi.  Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva kokopäivätyö, johon sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä.

Mitä teet, jos tulet meille töihin?

  • suunnittelet ja markkinoit vapaan sivistystyön koulutuksia
  • vastaat tila- ja majoitusmyynnin markkinoinnista ja organisoinnista
  • vastaat olemassa olevista asiakassuhteista ja kehität niitä edelleen
  • hankit uusia asiakkaita tila- ja majoituspalveluille sekä vapaan sivistystyön koulutustuotteille

Tarjoamme sinulle:

  • itsenäisen ja monipuolisen tehtävän
  • mahdollisuuden kouluttautua ja edetä työurallasi
  • etätyömahdollisuuden
  • toisiamme arvostavan työyhteisön ja tiimisi tuen uudessa tehtävässäsi.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme työsuhteen alussa 6 kuukauden koeaikaa. 

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään! Haastattelemme jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään asiakkuusjohtaja Elisa Sovelius, p. 040 689 8154 seuraavasti: 15.2. klo 9-15 ja 18.2. klo 13-15.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa