Kirjastovirkailija

Oletko asiakaspalvelumyönteinen kirjastoalan osaaja tai alasta kiinnostunut henkilö? Tule meille kirjastovirkailijaksi!

STEP-koulutuksen kirjastot ovat kaikille avoimia julkisia kirjastoja. Järvenpään kampuskirjaston lisäksi meillä on omatoimipisteet Kaustisen, Lapuan ja Ruokolahden kampuksilla. Aktiivisia asiakkaita on noin 3000, kirjakokoelmassa yli 28000 nidettä.

Haemme kirjastovirkailijaa 50 % toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu oppilaitoskirjastossa (Järvenpään kampus), kirjastopalvelujen ja lukutaidon aktiivinen edistäminen sosiaalisessa mediassa (Instagram ja Facebook), mahdolliset työmatkat muille kampuksille max. kerran kuukaudessa (edellyttää B-ajokorttia).

Työsuhde alkaa 9.1.2023 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Lisätietoa kirjastosta: https://step.fi/opiskelijalle/kirjasto/ tai http://krista.verkkokirjasto.fi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa informaatikko Marina Lampinen, marina.lampinen@step.fi, puh. 044 358 9041.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa