Kesätyöntekijä keittiö ja siivous

Olisitko sinä sopiva henkilö meidän joukkoomme?

Haemme STEP-koulutuksen Kaustisen kampukselle kesätyöntekijää ensisijaisesti keittiölle, mutta myös siivoukseen 5.6.2023 alkaen. Työsuhde on määräaikainen ja on voimassa ainakin 6.8.2023 saakka. Jatkossa on mahdollisuus sijaisuuksiin.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja rohkeutta työskennellä myös yksin, koska keittiöllämme ollaan osa vuoroista itsekseen. Positiivinen asenne ja palvelualttius helpottavat työntekoa. Hakijalta tulee löytyä hygieniapassi. Voit olla joko ruoka-alan opiskelija, kokenut konkari tai jotain siltä väliltä. Perehdytämme joka tapauksessa sinut työhösi. Kesällä meillä järjestetään Näppäri-kurssi, rippikoulutoimintaa sekä Kansanmusiikkifestivaalien aikaan majoitusta aamiaisen kera. Muutoin toteutamme kampuksen perussiivouksia sekä majoitustilojen ylläpitosiivousta. Työ sisältää viikonloppu- ja iltatöitä, työajat työvuorolistan mukaisesti.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan tes:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kahden viikon koeaikaa.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta viimeistään 31.1.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Minna Mustikkaniemi sähköpostilla minna.mustikkaniemi@kirkkopalvelut.fi ja puhelimella 040 677 0799 (arkisin klo 8.00-16.00).

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa