Keittiöapulainen

58-paikkainen päiväkotimme sijaitsee Järvenpään kauniilla kampusalueella. Toiminnassamme painotamme luonto- ja ympäristökasvatusta. Haluamme huolehtia siitä, että jokainen lapsi saa päivittäin välittävää ja yksilöllistä hoitoa. Laajennamme toimintaympäristöämme liikkumalla lähes päivittäin lähiympäristössä yhdessä tutkien ja ihmetellen.

Haemme pieneen työyhteisöömme keittiöapulaista, jonka tehtäviin kuuluvat päivittäiset keittiötyöt, kuten valmiina saavien aterioiden jakaminen ryhmiin, tiskihuolto, keittiön siivous sekä mahdolliset muut avustavat tehtävät. Päiväkodin keittiössä ei valmisteta ruokaa.

Tehtävä on osa-aikainen (max30h/vko) määräaikainen 30.6.2022 asti. Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Noudatamme kahdenkuukauden koeaikaa työsuhteen alussa. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi jo tänään, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään päiväkodin johtaja Riitta Olander, p. 040 579 8373.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa