IT-tukihenkilö (oppisopimus)

STEP-koulutus hakee IT-tukihenkilöä oppisopimusopiskelijaksi Järvenpään kampukselle. Suoritettava tutkinto on tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto. Tietopuolisen koulutuksen järjestää Hyria, ja koulutus toteutetaan monimuotoisesti siten, että sen voi suorittaa joustavasti opiskelijan aikataulut huomioiden.

Ensisijainen työntekemispaikka on Järvenpäässä, mutta työtehtäviä voi olla ajoittain myös muualla esim. pääkaupunkiseudulla.

Olet etsimämme henkilö, mikäli

– sinulla on kiinnostusta toimia lähitukitehtävissä

– viihdyt asiakaspalvelutyössä

– tunnet kiinnostusta oppia Windows-käyttöjärjestelmiä ja haluat oppia Microsoftin 365-ympäristön käyttöä ja käytön tukea

– sinulla on kiinnostusta oppia laitteistoista ja ajureista

– pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja olet halukas oppimaan uutta

Tajoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään uusimpien teknologioiden kanssa erilaisissa loogista päättelykykyä vaativissa tehtävissä. Tehtäviisi kuuluu käyttöjärjestelmien, ohjelmistojen ja laitteistojen asennukset ja konfiguroinnit sekä vaihtelevat asiakaspalvelutehtävät. Työskentelet mukavassa tiimissä, joka tukee sinua ja auttaa onnistumaan tehtävässäsi.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä on 6 kk mittainen koeaika. Palkka on työsuhteen alussa 1 820,29 €/kk. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus heti tänään tai viimeistään 27.1. Lisätietoja tehtävästä antaa IT-palvelupäällikkö Sampsa Ristimäki, p. 0443588938, sampsa.ristimaki@kirkkopalvelut.fi. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi.

 

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa