IT-projektipäällikkö

Ota itsesi kehittämisessä seuraava steppi!

Etsimme innostunutta IT-projektipäällikköä STEP-koulutuksen ja Kirkkopalvelujen tietohallintoon.

Tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat:

  • vaatimusmäärittely ja konsernin yksiköiden tarpeiden muotoilu projektiesityksiksi
  • resursointi, aikataulutus ja projektin hyvinvoinnin seuranta ja ohjaaminen
  • muutos- ja riskienhallinta projekteissa
  • laaja-alainen viestintä projektien/hankkeiden sidosryhmien kanssa
  • projektien kannattavuuden varmistaminen

Tarjoamme oikealle osaajalle hyvän työpaikan viihtyisässä työympäristössä ja ammattimaisen tiimin tuen sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista kiinnostuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen, työpisteesi on Järvenpäässä. Olemme toimistolla parina päivänä viikossa, muuten teemme töitä sujuvasti etänä. 

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, tai kuitenkin viimeistään 8.5. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa mielellään tietohallintojohtaja Jukka Repo, puh. 040 140 7457 seuraavina aikoina: ma 25.4. klo 12-13.30 sekä to 28.4. klo 12-13.30.

 

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa