Englannin ja ruotsin kielten opettaja

Kirkkopalvelut ry:n STEP-koulutuksen Helsingin toimipisteeseen haetaan englannin ja ruotsin kielten opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.1.2023 – 30.6.2023 väliselle ajalle. Tehtävään kuuluu aineopettajan tehtävät ammatillisessa koulutuksessa. Tehtävään sisältyy lähiopetuksen lisäksi opetusta ja ohjausta digitaalisissa ympäristöissä.

Etsimme tehtävään innostavaa opettajaa, joka työskentelee mielellään niin nuorten kuin aikuisten parissa positiivisen pedagogiikan työotteella. Arvostamme aiempaa kokemusta opettajan työstä sekä rohkeutta tarttua uusiin asioihin. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, joustavuus ja kyky toimia erilaisissa oppimisympäristöissä ja verkostoissa katsotaan eduksi. Lisäksi edellytämme halua kehittää ja kehittyä yhdessä oppilaitoksen työyhteisön kanssa. Vastineeksi tarjoamme monipuolisen työnkuvan sekä ammattitaitoisen tiimin.

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Myös opintonsa loppuvaiheessa olevat hakijat otetaan huomioon.

Palkkaus noudattaa yksityisen opetusalan työehtosopimusta. Tehtävä on osa-aikainen (50 %) määräaikainen. Noudatamme työsuhteen alussa 3 kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta viimeistään 30.11.2022 klo 15. (Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.)

Lisätietoja antaa mielellään koulutuspäällikkö Eija Lyly, p. 040 1464943. Puhelinaika tiistaisin klo 15:30–16:30 ja torstaisin klo 8:30–9:30.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa