Business controller

Haemme STEP-koulutukseen ja Kirkkopalvelut-konserniin kehityshakuista business controlleria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Raportoinnin ammattilaisena vastaat konsernin kuukausittaisesta tulosraportoinnista sekä ennuste- ja budjettiprosessista. Konsernin suurin palvelualue on STEP-koulutus ja siellä vastuullesi kuuluu mm. raportointi Opetushallitukselle. Oppilaitostalouden asiantuntemus sekä monipuolinen modernien raportointijärjestelmien tuntemus on tehtävässä tärkeää. Nopeasti muuttuva toimintaympäristö edellyttää raportoinnin automatisoinnin kehittämistä ja konsernin palvelualueiden tukemista sisäisen laskennan saralla.

Esihenkilönäsi toimii konsernin hallintojohtaja ja työntekopaikkasi on Järvenpään kampuksella. Tarjoamme joustavat etätyömahdollisuudet. Lisäksesi konsernin taloushallinnossa työskentelee kymmenkunta ammattilaista. Pääset perehtymään työtehtäviisi kokeneen controllerin ohjauksessa.

Odotamme sinulta kauppatieteiden maisterin tutkintoa tai muuta soveltuvaa korkea-asteen koulutusta. Olet hankkinut controllerin työkokemusta vähintään viiden (5) vuoden ajalta. Lisäksi edellytämme erinomaista tietoteknistä osaamista, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta. 

Kiinnostaako hyvä työyhteisö, tekemisen meininki ja monipuoliset tehtävät? Meillä pääset osallistumaan valtakunnallisen oppilaitoksen ja monialayrityksen talouden kehittämiseen aitiopaikalta. Täytä sähköinen hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.1.2023. Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään hallintojohtaja Elina Ruha p. 050 308 5811 (maanantaina 19.12. klo 14–15, perjantaina 30.12. klo 10–11 ja torstaina 5.1. klo 13–14). Ensimmäinen haastattelukierros käydään viikoilla 2–3 Teamissa. Tehtävä alkaa 1.3. tai sopimuksen mukaan maaliskuun aikana.

Työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Esitäthän hakemuksen yhteydessä palkkatoiveesi? Tehtävässä noudatetaan 6 kk mittaista koeaikaa.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa