Asuntolaohjaaja, STEP-koulutus

Haemme asuntolaohjaajaa määräaikaiseen tehtävään 8.8.-13.11.2022 väliseksi ajaksi STEP-koulutus Kaustisen kampuksen opiskelija-asuntolaan.

Tehtävään kuuluu opiskelijoiden arjen, opintojen sekä itsenäistymisen ja elämänhallinnan ohjaaminen ja tukeminen. Odotamme omatoimisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, tiimityöskentelyn sujuvuutta ja innostunutta työotetta. Tehtävä sisältää kampuksen asuntolan hoitoon ja valvontaan liittyviä tehtäviä. Asuntolaohjaajan tehtävä edellyttää hyvää yhteistyötä oppilaitoksen henkilöstön ja huoltajien kanssa opiskelijoihin, opiskeluihin ja vapaa-aikaan liittyvissä asioissa.

Tehtävä on pääsääntöisesti iltatyötä sunnuntain ja perjantain klo. 15-22 välillä. Viikkotuntimäärä (noin 30h) tarkentuu työsopimuksenteon yhteydessä oppilaitoksen lukujärjestykset huomioiden. Palkkaus ja työsuhteenehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan tai muu vastaava koulutus tai aikaisempi soveltuva työkokemus alalta. Pätevien hakijoiden puuttuessa myös muut voidaan huomioida.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta kuitenkin viimeistään 31.7.2022. Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään koulutuspäällikkö Mari Numminen mari.numminen@step.fi. Tiedustelut puhelimitse pe 15.7. 2022 saakka numerosta 040 183 1641. 

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa