Asuntolan yövalvoja

Olisitko sinä sopiva henkilö meidän joukkomme?  

Haemme STEP-koulutuksen Lapuan kampukselle kokoaikaista asuntolan yövalvojaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.11.2023-31.5.2024. Sopivan työntekijän löytyessä työsuhde voi alkaa aikaisemminkin. Asuntolan yövalvojan tehtävään kuuluu turvallisena aikuisena toimiminen pääosin alaikäisten nuorten keskuudessa. Yövalvoja huolehtii, että asuntolassa noudatetaan oppilaitoksen sekä asuntolatoiminnan järjestyssääntöjä.  

Työaika on 38 h 15 min viikossa. Työvuorot ovat pääosin arkisin klo 22–06. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta. 

Etsimme tehtävään henkilöä, joka on nuorelle turvallinen aikuinen, ja jolla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Edellytämme joustavuutta ja aitoa ihmisyyden kohtaamista sekä kokemusta ja/tai koulutusta ohjaajan tehtävästä. Arvostamme kokemusta työskentelystä nuorten kanssa. Luemme eduksi rohkeuden tarttua uusiin asioihin, positiivisen työotteen sekä kehitysmyönteisyyden. Vastineeksi tarjoamme lämminhenkisen ilmapiirin ja tukevan työyhteisön sekä kauniin ympäristön työnteolle.  

Valitulla henkilöllä tulee olla soveltuva koulutus (sosiaali- ja terveysalan, nuorisotyön tai kasvatuksen koulutus). Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. 

Toivomme hakijoiksi myös työttömiä työnhakijoita, jotka täyttävät vuorotteluvapaan sijaisen ehdot. 

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään, mutta kuitenkin viimeistään 12.10.2023. Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Simo Ikola, simo.ikola@step.fi, p. 040 554 9156. 

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa