Asiakkuuspäällikkö ammatilliseen koulutukseen

Oletko sinä etsimämme Etelä-Savon alueen asiakkuuspäällikkö, joka etsit asiakkaillemme parhaat palveluratkaisut ja voitat hyvällä ja asiantuntevalla palvelulla puolellemme uusia työelämäasiakkaita?

Kiinnostaisiko sinua toimia täynnä mahdollisuuksia olevassa ja ihmisläheisessä työyhteisössä, jossa voit vaikuttaa omaan toimenkuvaasi omien vahvuuksiesi mukaisesti?

Mikäli vastasit kyllä, voit olla meidän uusi asiakkuuspäällikkömme.

Etsimme STEP-koulutukseen innostunutta ja positiivista asiakkuuspäällikköä asiakkuustiimin uudeksi jäseneksi. Toimit eri koulutusalojemme asiakkaiden parissa, mutta erityisesti sosiaali- ja terveysalan työelämän asiakkuudet ovat sinun pääasiallinen kohderyhmäsi. Sosiaali- ja terveysalan tuntemus onkin edellytys onnistua tehtävässä.

Työpisteesi sijaitsee Pieksämäellä.

Mitä teet, jos tulet meille töihin?

Vastaat

– uusien asiakkuussuhteiden rakentamisesta Etelä-Savon markkina-alueella

– ammatillisen koulutuksen työelämä- ja yritysyhteistyön suunnittelusta ja kehittämisestä

– koulutussuunnittelusta niiden koulutusten osalta, jotka tulevat sinun työelämäverkostoistasi

– koulutusmyynnistä.

Osallistut myös

– alueellisen elinvoimaisuuden rakentamiseen ja kehittämiseen

– hankkeiden suunnitteluun ja toteuttamiseen

– kilpailutusten ja tarjouspyyntöjen seurantaan ja laadintaan

– koulutustemme markkinointiin toiminta-alueellasi.

Tarjoamme sinulle

– itsenäisen ja monipuolisen tehtävän

– toisiamme arvostavan työyhteisön ja tiimisi tuen uudessa tehtävässäsi.

Työ alkaa elokuussa 2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen 31.1.2023 asti (sijaisuus). Tehtävä saattaa jatkua toistaiseksi voimassa olevana 1.2.2023 alkaen. Noudatamme koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään asiakkuusjohtaja Elisa Sovelius, p. 040 689 8154 seuraavasti:

8.8 klo 14–16, 9.8 klo 9–11

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa