Ammatillinen opettaja

Haluaisitko olla vastaamassa seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattilaisten kouluttamisesta ja koulutuksen kehittämisestä? Haemme ammatillista opettajaa Järvenpään kampukselle 15.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Keskeisinä työtehtävinä ovat ammatillisen opettajan työtehtävät seurakunta- ja hautauspalvelualan ammattitutkinnossa sekä oman osaamisesi mukaan muissa koulutusaloissa. Yhteistyö ja verkostojen luominen ja kehittäminen seurakuntien ja hautaustoimistojen kanssa on oleellinen osa työtäsi. 

Ammatillisen opettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen ajalla 15.8.2022- 14.8.2024. Noudatamme työsuhteen alussa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Jos sinulta löytyy tehtävään tarvittavaa osaamista ja olet innostunut työskentelemään opiskelijoiden ja työelämän kanssa, olet hakemamme henkilö.

Lisätietoja työtehtävästä antaa mielellään koulutuspäällikkö Carita Sirkka carita.sirkka@step.fi / puh. 044 7124 994 ma 21.3. klo 14-16 ja ke 30.3. klo 9-11.

Tietoa meistä

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

STEP-koulutusta yllä pitää Kirkkopalvelut ry.

Hae paikkaa