Hyvinvointia ja osallisuutta kansanopistosta -seminaari

21.04.2022 10:00 - 15:00
Voionmaan koulutuskeskus, Ratapihankatu 55, 33100 Tampere tai osallistu verkossa
Tilaisuus on maksuton

Tilaisuudessa esittelemme hankkeessa kehitettyjä toimintamalleja opiskelijoiden hyvinvoinnin, osallisuuden, yhteisöllisyyden ja turvallisuuden edistämiseksi. Kuulemme puheenvuoroja ja kokemuksia hyvinvoinnin asiantuntijoilta, hankkeessa työskennelleeltä henkilöstöltä ja opiskelijoilta itseltään. Tutustumme siihen, kuinka kansanopistojen oppimisympäristössä voidaan edistää opiskelijoiden hyvinvointia, ja kuinka osallisuutta ja yhteisöllisyyttä edistetään etäyhteyksin. Toivottavasti pääset mukaan: esiintymään, keskustelemaan, kuuntelemaan ja tutustumaan.

Katso seminaarin ohjelma ilmoittautumislinkistä ja ilmoittaudu mukaan 12.4. mennessä!

Hyvinvointia ja osallisuutta kansanopistosta -seminaarin ohjelman, ja ilmoittautuminen on avattu. Seminaari toteutetaan torstaina 21.4. klo 10-15 Voionmaan koulutuskeskuksella Tampereella ja verkkotilaisuutena. Tilaisuudessa esittelemme hankkeessa kehitettyjä toimintamalleja opiskelijoiden hyvinvoinnin, osallisuuden, yhteisöllisyyden ja turvallisuuden edistämiseksi. Kuulemme puheenvuoroja ja kokemuksia hyvinvoinnin asiantuntijoilta, hankkeessa työskennelleeltä henkilöstöltä ja opiskelijoilta itseltään. Tutustumme siihen, kuinka kansanopistojen oppimisympäristössä voidaan edistää opiskelijoiden hyvinvointia, ja kuinka osallisuutta ja yhteisöllisyyttä edistetään etäyhteyksin. 

Toivottavasti pääset mukaan: esiintymään, keskustelemaan, kuuntelemaan ja tutustumaan. Lue myös tapahtumaan liittyvä tiedote.