STEP-päiväkoti

Yksilöllistä varhaiskasvatusta & esiopetusta viihtyisässä ympäristössä

Järvenpäässä sijaitsevassa, yksityisessä STEP-päiväkodissa 63 kokopäiväistä varhaiskasvatuspaikkaa 1–6-vuotiaille lapsille sekä esiopetusmahdollisuus. Yksi valteistamme on pienuus. Lapset toimivat kodikkaissa kotipesäryhmissä, joissa jokainen huomioidaan yksilönä. Meillä on aina riittävä määrä aikuisia, joilla on aikaa ja tahtoa olla rauhassa läsnä lapsesi arjessa pelaten, lukien, leikkien ja touhuten.

Painotamme varhaiskasvatuksessamme luonto- ja ympäristöpedagogiikkaa. Jo päiväkodin sijainti Tuusulanjärven vehmaissa rantamaisemissa houkuttelee ulkoilmaelämään ja luonnon ympärivuotiseen tutkiskeluun. Päiväkodin luonto- ja ympäristöpainotteinen eskariryhmä reppureissailee lyhemmillä ja pidemmillä luontoseikkailuillaan päivittäin. 14 hengen ryhmää ohjaa varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja, 21 lapsen ryhmää varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi lastenhoitajaa.

Osana STEP-koulutusta pystymme tuottamaan perheidemme tueksi myös lisäpalveluja. Asiakasperheillämme on halutessaan mahdollisuus osallistua vanhemmuuden tueksi kehitettyyn maksuttomaan OIVA-työskentelyyn, joka on kerännyt loistavaa palautetta. Katso Oivan esittelyvideo. Videon kuvausaikana päiväkoti oli osa Valona-hyvinvointipalveluja.

STEP-päiväkoti on 31.7.2022 asti ollut osa Valona-hyvinvointia, jolle myönnettiin vuonna 2018 Yhteiskunnallinen yritys -merkki.

Tervetuloa tutustumaan STEP-päiväkodin arkeen

Varaa tutustumisaika soittamalla Riitta Olanderille, p. 040 579 8373, tai lähetä sähköpostia riitta.olander@step.fi