Majoitus Kaustisella

Kaustisen kampuksella on mahdollisuus majoittua Kurssiasuntolassa (C-rakennus) yhden tai kahden hengen huoneessa. Kaikissa huoneissa on wc ja suihku. Kurssiasuntolassa on yhteinen oleskelutila, jossa on televisio sekä keittiö, josta löytyy jääkaappipakastimen lisäksi astianpesukone, mikroaaltouuni, veden- ja kahvinkeitin, hella sekä astioita ja ruokailuvälineitä. Asuntolasta voi lisäksi vuokrata käyttöönsä pientä sauna- ja takkatilaa. Kurssiasuntolan majoituskapasiteetti on 18 henkilöä.

Kaustisen kansanmusiikkijuhlien aikaan 10.-16.7.2023 majoitusvarauksista ja tiedusteluista huolehtii Hotelli Kaustinen, +358 40 168 6906

C-rakennus, kurssiasuntola, yhteinen keittiö
C-rakennus, kurssiasuntola, 1 hh
C-rakennus, kurssiasuntola

Opistorakennuksessa (A-rakennus) voi majoittua yhden tai kahden hengen huoneessa. Asukkailla on käytössään yhteiskeittiö, josta löytyy jääkaappipakastimen lisäksi mikroaaltouuni, veden- ja kahvinkeitin, hella sekä astioita ja ruokailuvälineitä. Majoituskäytävän päästä löytyvät yhteiset wc ja suihkutilat.

Opistorakennuksessa on lisäksi 4 huoneistoa, jotka soveltuvat majoitukseen 1–4 henkilölle. Opistorakennuksen majoituskapasiteetti on 36 henkilöä.

A-rakennus, opistoasuntola, yhteinen keittiö
A-rakennus, opistoasuntola, 2 hh huone
A-rakennus, opistotalo

Majoituksesta ota yhteyttä

Majoitus sähköpostiosoitteesta kaustinen@step.fi
p. 040 090 2087

STEP-koulutus, Kaustinen
Opistontie 30
69600 Kaustinen