Verkko-oppimispainotteiset opinnot

Hoiva-avustajaksi tai lähihoitajaksi verkko-oppimispainotteisessa koulutuksessa.

Harkitsetko alan vaihtoa? Kiinnostaako hoiva- ja hoitoala? Haluatko tehdä tärkeää ja ihmisläheistä työtä ikääntyvien ihmisten hoidon ja kuntouksen parissa?

Lähihoitajana työskentelet esimerkiksi kotihoidossa, hoito- tai ryhmäkodissa tai vuodeosastolla. Työpaikkasi voi olla myös yhdistyksessä tai järjestössä. Lähihoitajana voit työskennellä myös yrittäjänä.

Lue lisää lähihoitajan verkko-oppimispainotteisesta koulutuksesta. Lähiopetuspäiviä STEP-koulutuksen kampuksella on noin 10.

Hoiva-avustajana työskentelet avustavissa tehtävissä esimerkiksi vanhuksille tai vammaisille tarkoitetuissa palvelutalossa tai hoivakodissa eli asumisyksiköissä. Työhösi kuuluu erilaiset tehtävät asukkaiden arjessa ja perushoidossa.

Työ on ihmisläheistä ja siinä tarvitaan hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi tietoa asiakkaiden perussairauksista, apuvälineistä ja lääkehoidon perusteista. Hoiva-avustajat eivät työskentele työvuorossa yksin eivätkä vastaa lääkehoidosta.

Lue lisää hoiva-avustajan verkko-oppimispainotteisesta koulutuksesta. Lähiopetuspäiviä STEP-koulutuksen kampuksella on noin 5.

Koulutuksien lähiopetus järjestetään STEP-koulutuksien kampuksilla Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä ja Ruokolahdella.

Hae koulutukseen koulutushaussa viimeistään 27.3.2022.