Xaris Finland tanssikurssit

02.09.2024 — 02.12.2024
Hakuaika:
21.06.2024 — 19.08.2024
Järvenpää
Vapaa-aika ja harrastustoiminta
Harrastus- ja vapaa-ajankurssit
Toteuttaja: STEP-kansanopisto
Hinta: 200 €
Ilmoittautuminen kestää alle 5 minuuttia

Koulutuksen kuvaus

STEP-koulutus Järvenpäässä maanantai-iltaisin (2.9.-2.12.2024) järjestettäviä tanssitunteja on kolmelle eri ryhmälle: Lastentanssi 4–6-vuotiaille, DanceMix 7–10-vuotiaille sekä Nykytanssi ja kehollinen rukous aikuisille. Viikoittaisten tuntien lisäksi kullekin ryhmälle lukukauteen sisältyy kahden päivän viikonloppukoulutus.

Tanssitunnit järjestetään STEP-koulutuksen ja Xaris Finland -tanssiryhmän yhteistyönä. Xaris Finlandin ammattilaiset esiintyvät ja kouluttavat kirkon kentällä kautta koko Suomen. Ryhmällä on tarjolla säännöllisiä tanssitunteja lapsille, nuorille ja aikuisille www.xarisfinland.net

Opettaja

Kaikkien ryhmien opettajana toimii Linnea Haataja. Linnea on nykytanssija sekä viittä vaille valmis tanssinopettaja Savonia-ammattikorkeakoulusta pääaineenaan jazztanssi ja nykytanssi. Opetuskokemusta Linnealta löytyy lapsista aikuisiin ja hän on toiminut vuodesta 2019 alkaen Kansanlähetysopiston kesätanssilinjan vastaavana opettajana. Opettajana Linnea on kannustava ja hänelle on tärkeää kohdata jokainen oppilaansa yksilönä.

Tuntien kuvaukset

Lastentanssi 4-6 v. ma klo 17-17.45
Tunnit sisältävät perusliikuntataitoja kehittäviä harjoituksia, pienten tanssien opettelua, luovia tehtäviä sekä tanssitekniikan alkeita. Opetuksen tavoitteena on herättää tanssin iloa, tukea ilmaisua ja luovuutta sekä lapsen kokonaisvaltaista kehitystä.

Lukukauteen sisältyy kahden päivän viikonloppukurssi la 26.- su 27.10. molempina päivinä klo 9-14. Viikonlopun aikana keskitymme joulunäytöksen koreografian tekemiseen. Esitysharjoitusten lisäksi päiviin mahtuu erilaisia tanssillisia leikkejä sekä luovaa yhteistä tekemistä.

DanceMix 7-10 v. ma 17.45-18.45
DanceMix tunnilla tutustumme erilaisiin tanssilajeihin. Tunnilla on luvassa tanssin tekniikan harjoittelua, koreografiaa ja luovia harjoituksia. Kauden aikana opimme balettia, nyky- ja jazz tanssia ja saamme maistiaisia erilaisista katutanssilajeista. Tavoitteena on pitää hauskaa tanssin kautta ja tukea lapsen kokonaisvaltaista kehitystä.

Lukukauteen sisältyy kahden päivän viikonloppukurssi pe 1.11. klo 16-19 ja la 2.11. klo 9-16, jonka aikana keskitymme joulunäytöksen koreografian tekemiseen. Päivien aikana pääsee tekemään myös omia tansseja unohtamatta mukavaa yhteistä tanssillista pelailua.

Nykytanssi ja kehollinen rukous (aikuiset) ma klo 18.45-20
Tanssitunti sisältää lempeää nykytanssitekniikkaa, liikesarjoja sekä kehollisen rukouksen ja kehonhuollon elementtejä. Tunti soveltuu kaikille, ei tarvita aikaisempaa kokemusta.

Lukukauteen sisältyy kahden päivän viikonloppukurssipe 1.11. klo 16-19 ja la 2.11. klo 9-16. Kurssin aikana syvennymme etsimään keinoja ilmaista kehollista rukousta, ylistystä ja erilaisia tapoja palvella tanssin avulla seurakunnassa ohjattujen improvisaatioharjoitusten avulla, yhdessä ja ryhmänä. Viikonloppukurssilla opettajan on TittaTunkkari.

Hinta 

200 €, sisältää maanantai-illan opetukset (13 kertaa) edellä mainittuina aikoina sekä kahden päivän kurssin lounaalla.

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Verkkokaupassamme on kattavat maksutapavaihtoehdot kurssimaksujen maksamiseen, esimerkiksi osamaksu.

Paikka 

STEP-koulutus Järvenpää, Järvenpääntie 640, Y-rakennus, Y160 Ukonhattu teatterisali.

Viimeinen ilmoittautumispäivä

19.8.2024

 

Kurssin toteutuminen edellyttää riittävän määrän osallistujia.

Katso kaikki kiinnostavat kansanopistokurssimme.

Peruutusehdot ja hintojen lisätiedot - STEP-koulutus

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lisätietoa:
Koulutuskoordinaattori
Katja Forsström

+358404877499