Vedenjakajareitistön Maastotriathlon-tapahtuma

13.08.2022 — 14.08.2022
Hakuaika:
24.02.2022 — 05.08.2022
Pieksämäki
Vapaa-aika ja harrastustoiminta
Harrastus- ja vapaa-ajankurssit
Toteuttaja: STEP-kansanopisto
Hinta: Eri hintapaketteja, tutustu tapahtuman ohjelmaan.
Ilmoittautuminen kestää alle 5 minuuttia

Kenelle

Vedenjakajareitistön Maastotriathlon-tapahtuman ohjelmatarjonta on suunniteltu eri tasoisille ja eri ikäisille ulkoliikunnasta kiinnostuneille ja on koko perheen tapahtuma.

Maastotriathlonin yksilökilpailu on suunnattu triathlon-urheilijoille ja aktiivisesti harrastaville sekä kaiken tasoisille osallistujille.
Joukkue-maastotriathlon on suunnattu kuntoilijoille sekä ryhmille, jotka koostuvat eri tasoisista osallistujista.
Kaikille triathlonista ja kestävyysliikunnasta kiinnostuneille on tarjolla hyvinvoinnin ja valmentautumisen webinaarisarja. Lisäksi viikonlopun oheistapahtumiin, lajikokeiluihin ja voivat osallistua myös lapset ja nuoret. Näissä oheistapahtumissa muodostetaan omat ryhmät eri ikäisille osallistujille.

Koulutuksen kuvaus

Maastotriathlon-tapahtumassa ulkoliikunnan ja kestävyysurheilun pariin pääsee kolmessa eri ohjelmakokonaisuudessa.

Maastotriathlonin yksilökilpailu järjestetään lauantaina 13.8.2022, lajeina ovat 1000 metrin avovesiuinti, 35 kilometrin maastopyöräily sekä 8 kilometrin polkujuoksu.

Joukkue-maastotriathlon järjestetään sunnuntaina 14.8.2022 ja siihen osallistutaan 2-4 osallistujan viestijoukkueena. Jokainen joukkue suorittaa kolme osuutta: avovesiuinti 500 metriä, maastopyöräily 20 kilometriä ja polkujuoksu 5 kilometriä. Joukkue jakaa haluamallaan tavalla matkaosuudet osallistujiensa kesken.

Näiden kilpailujen lisäksi tapahtumaan kuuluu hyvinvoinnin ja valmentautumisen webinaarisarja sekä tapahtumaviikonlopun oheisohjelma kisapaikalla. Webinaarisarja on suunniteltu tukemaan kilpailuun valmistautumista sekä; palautumista kisasta, mutta se soveltuu myös yleisesti kestävyysliikuntaan ja triathloniin valmentautumiseen. Oheisohjelma puolestaan tarjoaa kaikille tapahtumaa seuraaville liikunnallista tekemistä ja hieman kilpailun jännitystäkin kisapaikalla.

Lisätietoa: