Perhepäivähoitaja lukee lapsille

Varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan toteuttaminen

02.02.2023 — 30.04.2023
Hakuaika:
01.09.2022 — 02.02.2023
Helsinki
Kasvatus- ja ohjausala
Henkilöstö- ja täydennyskoulutukset
Ilmoittautuminen kestää alle 5 minuuttia

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu sinulle, jos olet suorittanut perhepäivähoitajan ammattitutkinnon ja haluat työskennellä varhaiskasvatuksen lastenhoitajana päiväkodissa.

Koulutuksen kuvaus

Perhepäivähoitaja, haluatko pätevöityä lastenhoitajaksi varhaiskasvatukseen? Suorittamalla kasvatus-ja ohjausalan perustutkinnosta tutkinnon osan varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan toteuttaminen saat kelpoisuuden varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtäväviin.

Sinulle laaditaan henkilökohtainen opintopolku, henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa selvitetään ja tunnustetaan aiemmin hankkimasi osaaminen ja suunnitellaan millaista osaamista tarvitset sekä miten osaamista hankitaan.

Opetuspäivien ja työpaikalla tapahtuvan oppimisen määrä perustuu laadittavaan suunnitelmaan.

Opetusta on lähiopetuksena 5 päivää. Opintojen minimisuoritusaika on 2,5 kuukautta. Työelämässä oppiminen ja näyttö toteutetaan päiväkotiympäristössä henkilökohtaisen aikataulun mukaan. Se edellyttää enimmillään 4 viikon työkentelyä päiväkodissa.

Tutkinnon osan suoritettuasi voit suorittaa muita tutkinnonn osia tai jatkaa suorittamaan koko kasvatus-ja ohjausalan perustutkinnon. Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuskoulutuksena.

Lisätietoa:
lehtori, opinto-ohjaus
Riikka Tassi

+358449063233
lehtori
Sonja Metsä-Turja-Pomell
sonja.metsa-turja-Pomell@step.fi
+358447124979
Tulosta koulutuksen esite