Kuvituskuva vanhustyö

Vanhustyön erikoisammattitutkinto, Muistihoitaja EAT

05.09.2023 — 31.05.2024
Hakuaika:
20.01.2023 — 30.09.2023
Verkkokoulutus
Sosiaali, terveys- ja hyvinvointiala
Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot
Tutkinto: Vanhustyön erikoisammattitutkinto
Toteuttaja: STEP-ammattiopisto
Kieli: suomi
Hinta: Osallistumismaksu on 450€. Oppisopimuskoulutuksena osallistumismaksu on 100€
Ilmoittautuminen kestää alle 5 minuuttia

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka työskentelevät muistioireisten ihmisten ja heidän läheistensä kanssa erilaisissa toimintaympäristöissä.

Koulutuksen kuvaus

Koulutukseen sisältyy verkko-opetuspäivien lisäksi itsenäistä opiskelua ja työskentelyä muisti- oireisten toimintaympäristössä. Koulutuksen sisältöjä tarkistetaan osallistujien osaamistarpeiden perusteella.

Pääsyvaatimuksena vähintään sosiaali- ja terveys- alan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava sosiaali- ja terveysalan koulutus (AMK) ja riittävä työkokemus vanhustyöstä.

Koulutus edellyttää mahdollisuutta työskennellä muistioireisten ihmisten ja heidän läheistensä kanssa erilaisissa toimintaympäristöissä. Ko. tehtävissä jo toimiville suosittelemme koulutuksen suorittamista oppisopimuksella omissa työtehtävissä.

Opintojen henkilökohtaistaminen

Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan siitä, miten hankit tarvittavan osaamisen erilaisissa oppimisympäristöissä ja millaista ohjausta ja tukea tarvitset. Opintojen kesto on yksilöllinen, 1–3 vuotta.

Tutkinnon suorittaminen

Ammatillisessa tutkinnossa hankittu osaaminen osoitetaan näytöissä. Näytöt järjestetään työpaikoilla. Osaamisen arvioinnista vastaavat opettaja ja työpaikan edustaja yhdessä. Ammatillinen perustutkinto, ammattitutkinto ja erikoisammattitutkinto antavat yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluun tai yliopistoon. Tutustu tutkinnon perusteisiin.

Tutkinnon perusteet

https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/kooste/6900773

Laajuus

Laajuus osaamispiste: 180
Lisätietoa:
Tulosta koulutuksen esite