Puhallinmusiikkiviikko

11.07.2022 — 17.07.2022
Hakuaika:
15.11.2021 — 27.06.2022
Järvenpää
Vapaa-aika ja harrastustoiminta
Harrastus- ja vapaa-ajankurssit
Toteuttaja: STEP-kansanopisto
Ilmoittautuminen kestää alle 5 minuuttia

Kenelle

Puhallinmusiikkiviikko on orkesteritoimintaan keskittyvä kansanopistokoulutus kaikenikäisille ja -tasoisille musiikin harrastajille ja opiskelijoille.

Koulutuksen kuvaus

Alkeisorkesteri Satumaiset sekä edistyneempien Menevät ja leirin A-orkesteri Järvenpään puhallus harjoittelevat kaksi kertaa päivittäin. Lisäksi kurssiin kuuluu omat soittotunnit, yhtyeet ja työpajat.

Opetusta on tarjolla seuraavissa instrumenteissa: huilu, oboe, klarinetti, fagotti, trumpetti, saksofoni, käyrätorvi, pasuuna, baritonitorvi, tuuba ja lyömäsoittimet. Jos et vielä tiedä, mitä soitinta haluaisit soittaa, on kurssilla mahdollisuus osallistua musiikin luovan tuottamisen työpajaan, Satumaiset orkesteriin ja tutustua ohjatusti eri soittimiin. Työpajoina tarjoamme kaikille impropajoja. Rytmiikkapajoja on kahden tasoisia. Tarjoamme myös tutustumismahdollisuutta Live-elektroniikkaan.

Puhallinmusiikkiviikon taiteellisena johtajana ja suunnittelijana toimii Sirpa Berg. Orkestereiden johtajina toimivat Okko Kivikataja, Ismo Vänskä ja Marika Toivonen.

Kurssi järjestetään Suomen Puhallinorkesteriliiton ja STEP-koulutuksen yhteistyönä.

Järvenpään kampukselle on hyvät kulkuyhteydet. Ainolan juna-asemalle on vain reilun kilometrin matka ja Järvenpään keskustaan on matkaa noin kaksi kilometriä.

Lue lisää tietoa Puhallinmusiikkiviikosta ilmoittaudu-linkin takaa.