Lempeä Lakeudella – parisuhdekurssi

26.08.2022 — 28.08.2022
Hakuaika:
24.02.2022 — 09.08.2022
Lapua
Vapaa-aika ja harrastustoiminta
Harrastus- ja vapaa-ajankurssit
Toteuttaja: STEP-kansanopisto
Kieli: suomi
Ilmoittautuminen kestää alle 5 minuuttia

Kenelle

Kurssi sopii kaikille avio- ja avopareille, jotka haluavat:

  • kehittää vuorovaikutustaitojaan parisuhteessa
  • oppia ymmärtämään puolisoaan paremmin
  • lisää läheisyyttä parisuhteessaan
  • rakastua uudelleen ja syvemmin toisiinsa

Tämän kurssin avulla voitte syventää parisuhdettanne, vaikka ette olisi aiemmin osallistuneet millekään parisuhdekurssille. Parempi avioliitto ry toimii kristillisestä arvopohjasta käsin.

Koulutuksen kuvaus

Lämpimästi tervetuloa Lempeä lakeudella -parisuhdekurssille. Viikonlopun tavoitteena on viettää aikaa puolison kanssa ja syventyä oman parisuhteen hoitamiseen. Tarjolla on käytännönläheistä parisuhdeopetusta luennoilla ja ohjatuissa pienryhmissä sekä rentouttavaa vapaa-ajan ohjelmaa. Lauantai-iltana lempeä voi kokea oman rakkaan kanssa esimerkiksi meloen tai lakeuden luontoon ja paikallisiin nähtävyyksiin tutustuen. Tapahtuma on suunnattu eri elämänvaiheissa eläville pareille ja perheille. Tehkää päätös osallistua, ja panostakaa perheeseen! Kurssipaikka sijaitsee luonnonkauniilla ja rauhallisella alueella Nurmonjoen rannalla, kävelymatkan päässä Lapuan keskustasta. 

Mitä kurssi sisältää? Tällä kurssilla käsitellään vuorovaikutus- ja tunnetaitoja, anteeksipyytämistä ja -antamista, oman taustan vaikutusta parisuhteeseen sekä sitä, mitä puolisot suhteessa tarvitsevat. Rakkaus tarvitsee virikkeitä voidakseen hyvin. Keskeisten parisuhteen toiminnan periaatteiden tunteminen helpottaa suhteen hoitamista.

Kurssi sisältää neljä vertaisluentoa eri aiheista sekä keskusteluja 2-3 osallistujaparin pienryhmissä koulutetun ryhmänohjaajaparin johdolla.

Lisätietoa:
koulutussihteeri
Pauliina Tuominen

+358447566020
Koulutuskoordinaattori
Maarit Vinni
maarit.vinni@step.fi