Laulusta rentoutta, energiaa ja iloa!

17.06.2022 — 18.06.2022
Hakuaika:
21.09.2021 — 06.06.2022
Järvenpää
Vapaa-aika ja harrastustoiminta
Harrastus- ja vapaa-ajankurssit
Toteuttaja: STEP-kansanopisto
Kieli: suomi
Hinta: 130€
Ilmoittautuminen kestää alle 5 minuuttia

Kenelle

Mitään taitoja, tietoja tai laulukokemusta ei vaadita, nyt opitaan yhdessä! Koulutuksesta hyötyvät myös puhetyöläiset.

Koulutuksen kuvaus

Suuren suosion saanut LauluAvaimen koulutus nyt Järvenpäässä! Viritellään laulamista hauskoin ja energisoivin tavoin, saadaan vinkkejä äänenkäyttöön ja lauletaan paljon. Opetellaan enimmäkseen suomenkielisiä lauluja ikivihreistä iskelmistä ja kansanlauluista pop-kappaleisiin.

Teemme helppoja, käytännönläheisiä ja leppoisia harjoituksia laulamisen avuksi. Mitään taitoja, tietoja tai laulukokemusta ei vaadita, nyt opitaan yhdessä! Tähän koulutukseen saa ja kannattaa (ja pitääkin!) tulla, vaikka olisit mielestäsi täysin laulutaidoton, jännittäisit laulamista tavattomasti tai äänesi olisi mielestäsi aivan ruosteessa.

Yhdessä kokeillen ja harjoitellen tutustutaan oman äänen ulottuvuuksiin, eikä ketään panna yksin laulamaan! Kaikki harjoitukset tehdään yhdessä ryhmän kanssa, koulutuksessa ei ole henkilökohtaista ohjausta. Koulutuksesta hyötyvät myös puhetyöläiset.

Koulutus perustuu innovatiiviseen LauluAvain-pedagogiikkaan, jonka taustalla on tieteellisiä tutkimuksia laulamaan oppimisesta sekä monivuotinen käytännön kokemus. Vetäjänä toimii laulunopettaja Minna Nyberg / LauluAvain (www.lauluavain.fi).

Tule rentoutumaan ja viihtymään laulamalla!

Lisätietoa:
Asiakkuuspäällikkö
Tuula Pyykkö

+358449060878