Lähiesimiestyön ammattitutkinto sosiaali- ja terveysalalla työskenteleville

05.10.2022 — 31.05.2023
Hakuaika:
20.04.2022 — 30.10.2022
Verkkokoulutus
Kauppa ja hallinto
Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot
Tutkinto: Lähiesimiestyön ammattitutkinto
Toteuttaja: STEP-ammattiopisto
Kieli: suomi
Hinta: 100 e, opsona, 500 e omaehtoisena
Ilmoittautuminen kestää alle 5 minuuttia

Kenelle

Työskenteletkö esimiehenä tai tiiminvetäjänä sosiaali- ja terveysalalla? Haluatko vahvistaa esimiestaitojasi? Tule mukaan sosiaali- ja terveysalalle suunnattuun esimieskoulutukseen, jonka aikana suoritat lähiesimiestyön ammattitutkinnon oppisopimuskoulutuksena.

Koulutuksen kuvaus

Koulutuksessa keskitytään erityisesti sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristön vaatimuksiin ja muutosten ennakointiin, perehdytään alan työlainsäädäntöön, henkilöstön perehdyttämiseen ja kehittämiseen, valmentavaan lähijohtamiseen ja työtehtävien priorisointiin.

Kouluttajina on opettajiemme lisäksi lähiesimiestyön ja henkilöstöjohtamisen asiantuntijoita sekä kokeneita sosiaali- ja terveysalan esimiehiä.

Hae nyt, koulutuksen aloituksesta sovimme tilanteesi mukaan.

 

Opintojen henkilökohtaistaminen

Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan siitä, miten hankit tarvittavan osaamisen erilaisissa oppimisympäristöissä ja millaista ohjausta ja tukea tarvitset. Opintojen kesto on yksilöllinen, 1–3 vuotta.

Tutkinnon suorittaminen

Ammatillisessa tutkinnossa hankittu osaaminen osoitetaan näytöissä. Näytöt järjestetään työpaikoilla. Osaamisen arvioinnista vastaavat opettaja ja työpaikan edustaja yhdessä. Ammatillinen perustutkinto, ammattitutkinto ja erikoisammattitutkinto antavat yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluun tai yliopistoon. Tutustu tutkinnon perusteisiin.

Tutkinnon perusteet

https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/kooste/4685450

Laajuus

Laajuus osaamispiste: 150
Lisätietoa:
Tulosta koulutuksen esite