Kuvituskuva tuotekehitystyö palapeli

Johtamisen- ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, palveleva johtaminen

05.10.2023 — 31.01.2025
Hakuaika:
27.01.2023 — 30.10.2023
Järvenpää
Kauppa ja hallinto
Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot
Tutkinto: Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto
Toteuttaja: STEP-ammattiopisto
Kieli: suomi
Hinta: 100e
Ilmoittautuminen kestää alle 5 minuuttia

Kenelle

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on tarkoitettu sinulle, joka haluat kehittää ja osoittaa johtamistaitojasi. Tutkinto sopii kaikilla toimialoilla työskenteleville. Tutkinnon suorittaminen edellyttää, että teet sellaisia käytännön työtehtäviä, jotka mahdollistavat tutkinnon suorittamisen.

Koulutuksen kuvaus

Palveleva johtaja ja esihenkilö tähtää oman porukan onnistumiseen yhteisissä tavoitteissa ja ihmisten hyvinvointiin ja työn imuun työssä. Palvelevassa johtamisessa korostetaan ajatusta, jonka mukaan hyvinvoivat ja motivoituneet työntekijät tulevat ensin ja sen myötä hyvä työtoiminta ja tulos. Haluatko onnistua paremmin johtamisessa? Jos palveleva johtaminen ja henkilöstön hyvinvointi ovat johtamistyösi kehittämisen seuraavat kulmakivet, niin tämä koulutus on juuri sinulle!

Palveleva johtaminen työpaikan kulttuuriksi, lisää henkilöstön hyvinvointia ja sitoutumista, johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Palveleva johtaja ja esihenkilö tähtää oman porukan onnistumiseen yhteisissä tavoitteissa ja ihmisten hyvinvointiin ja työn imuun työssä. Palvelevassa johtamisessa korostetaan ajatusta, jonka mukaan hyvinvoivat ja motivoituneet työntekijät tulevat ensin ja sen myötä hyvä työtoiminta ja tulos.

Haluatko onnistua paremmin johtamisessa? Jos palveleva johtaminen ja henkilöstön hyvinvointi ovat johtamistyösi kehittämisen seuraavat kulmakivet, niin tämä koulutus on juuri sinulle!

Kenelle koulutus sopii? Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on tarkoitettu sinulle, joka haluat kehittää ja osoittaa johtamistaitojasi. Tutkinto sopii kaikilla toimialoilla työskenteleville. Tutkinnon suorittaminen edellyttää, että teet sellaisia käytännön työtehtäviä, jotka mahdollistavat tutkinnon suorittamisen.

Johtaja, päällikkö Työskentelet omassa organisaatiossasi johtajana tai päällikkönä ja johdat omaa vastuualuetta ja sen työntekijöitä. Asiantuntija Sinulla ei ole muodollista esimiesroolia, mutta rooliisi kuuluu tiettyjen vastuiden sekä organisaation sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien johtaminen. Yrittäjä Sinulla on oma yritys ja johdat sen toimintaa. Koulutussisällöt ja -päivät: 1. Orientaatio – Johtajana toimiminen 1 pvä 5.10.2023

2. Johtamisfilosofia ja itsensä johtaminen 2 pvä 9.-10.1.2024

3. Strategian ja toimintaympäristön johtaminen 2 pvä 13.-14.3.2024

4. Henkilöstön johtaminen 2 pvä 12.-13.6.2024

5. Liiketoiminnan ja talouden johtaminen 2 pvä 25.-26.9.2024

6. Oman johtajaprofiilin synnyttäminen 2 pvä 27.-28.11.2024

Oppisopimusopiskelua, johon sisältyy lähiopetuspäivien lisäksi käytännön kokeilut omassa työssä, tiedonhankinta kirjallisuuden kautta sekä mahdolliset vertaistapaamiset ja benchmark-vierailut

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta. Koko tutkinnon suorittaminen edellyttää pakollisen tutkinnon osan sekä kahden valinnaisen tutkinnon osan suorittamista.

Pakollinen tutkinnon osa Johtajana toimiminen Valinnaiset tutkinnon osat, joista valitset kaksi Strategiatyön johtaminen

Projektin johtaminen

Työyhteisön kehittämisen johtaminen

Henkilöstön ja osaamisen johtaminen

Asiakkuuksien johtaminen

Talouden johtaminen

Tuotanto- tai palveluprosessien johtaminen

Tutkinnon osa tai osia toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta

Tutustu tutkinnon perusteisiin tästä:

Opiskelija osoittaa ammattitaitonsa näytössä käytännön työtehtävissä johtamalla ja kehittämällä yrityksen tai vastuualueensa henkilöstöä, toimintaa ja taloutta.

Koko tutkinnon suorittaminen kestää yleensä noin vuoden. Osallistujan on myös mahdollisuus ottaa tavoitteeksi tutkinnon osan suorittaminen koko tutkinnon sijasta. Kesto ja tutkinnon suorittaminen ovat yksilöllisiä. Laadimme kanssasi henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman, jossa sovimme lähi- ja etäopiskelusta, työssä oppimisesta sekä tutkinnon suorittamisesta.

Koulutusmuoto ja opiskelijamaksu

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Tutustu oppisopimuskoulutukseen.

Opiskelijalta veloitetaan opiskelijamaksu 100 euroa. Maksua ei palauteta opintojen keskeytyessä.

Ammattitutkinnon suorittamisesta voidaan myöntää tutkintostipendi, joka on veroton kertakorvaus, suuruudeltaan 414 euroa. Lisätietoa täältä.

Kysy lisää

Opettaja Tuulikki Harju-Hytönen p. 040 529 6615, tuulikki.harju-hytonen@step.fi

Tillsammans skapar vi kompetens för arbetslivet!

Opintojen henkilökohtaistaminen

Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan siitä, miten hankit tarvittavan osaamisen erilaisissa oppimisympäristöissä ja millaista ohjausta ja tukea tarvitset. Opintojen kesto on yksilöllinen, 1–3 vuotta.

Tutkinnon suorittaminen

Ammatillisessa tutkinnossa hankittu osaaminen osoitetaan näytöissä. Näytöt järjestetään työpaikoilla. Osaamisen arvioinnista vastaavat opettaja ja työpaikan edustaja yhdessä. Ammatillinen perustutkinto, ammattitutkinto ja erikoisammattitutkinto antavat yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluun tai yliopistoon. Tutustu tutkinnon perusteisiin.

Tutkinnon perusteet

https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/kooste/2541612

Laajuus

Laajuus osaamispiste: 180
Lisätietoa:
opettaja
Tuulikki Harju-Hytonen

+358405296615