Antirasistinen työote ja osallisuuden työkalut

23.09.2022 — 31.05.2023
Hakuaika:
01.02.2022 — 31.08.2022
Järvenpää
Kasvatus- ja ohjausala
Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot
Tutkinto: Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto
Toteuttaja: STEP-ammattiopisto
Kieli: suomi
Hinta: 450e
Ilmoittautuminen kestää alle 5 minuuttia

Kenelle

Kasvatus- ja ohjausalan ammattilaiset.

Koulutuksen kuvaus

Kasvatus- ja ohjausalan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu kasvatus- ja ohjausalan ammattilaisille. Se antaa työkaluja ja osaamista oman tehtävän ja toimintaympäristön kehittämiseen.

Syyskuussa alkava Antirasistinen työote ja osallisuuden työkalut kasvatus- ja ohjausalalla koulutus tarjoaa mahdollisuuden kehittää työtä erityisesti yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon näkökulmasta. Koulutuksessa perehdytään alan ilmiöihin ja työtapoihin. Kokonaisuuteen sisältyy MOD-ohjaajakoulutus.

Opintojen henkilökohtaistaminen

Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan siitä, miten hankit tarvittavan osaamisen erilaisissa oppimisympäristöissä ja millaista ohjausta ja tukea tarvitset. Opintojen kesto on yksilöllinen, 1–3 vuotta.

Tutkinnon suorittaminen

Ammatillisessa tutkinnossa hankittu osaaminen osoitetaan näytöissä. Näytöt järjestetään työpaikoilla. Osaamisen arvioinnista vastaavat opettaja ja työpaikan edustaja yhdessä. Ammatillinen perustutkinto, ammattitutkinto ja erikoisammattitutkinto antavat yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluun tai yliopistoon. Tutustu tutkinnon perusteisiin.

Tutkinnon perusteet

https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/kooste/5116904

Laajuus

Laajuus osaamispiste: 180
Lisätietoa:
Anna-Leena Klemetti-Falenius

0408322467
lehtori
Kathy Metsälä
kathy.metsala@step.fi
+358447124986
Tulosta koulutuksen esite