Hinnat

Hinnat vuonna 2018

Jokainen alla mainituista hinnoista kattaa aina yhden harrastuskauden ja sisältää harrastajan kyseisen kauden jäsenmaksun Stepissä:

Ikäsarja / Taitoluokka Alkeiskurssi / Jatkoryhmä Tanssitähdet E – D C B A
Lapset (alle 12-vuotiaat) 70€  70€ 70€ 70€
Juniorit (12-15 -vuotiaat)  – 70€ 70€ 70€
Nuoriso (16-18 -vuotiaat)  – 160€ 160€ 160€ 160€
Aikuiset (yli 18-vuotiaat) 160€  – 160€ 240€ 240€ 240€

Kesäkauden 2018 hinta (60€) on kaikille sama ikäsarjasta ja taitoluokasta välittämättä.

Hinnastossa mainitut ikäsarjat ja taitoluokat mukailevat Suomen Tanssiurheiluliiton vakio- ja latinalaistanssien kilpailusäännöissä olevia ikäsarjoja pl. aikuisten ikäsarja, johon luetaan kuuluvaksi kaikki yli 18-vuotiaat harrastajat. Seniori-ikäsarjaan kuuluville harrastajille ei ole omaa, erillistä hinnastoa.

Mistä maksut koostuvat ja mitä niillä saa?

Tanssiurheilun harrastamisen kustannusrakenne Stepissä on suoraviivainen. Stepin kalenterivuosi jakaantuu kolmeen harrastuskauteen: syyskauteen, kevätkauteen sekä kesäkauteen.

Syyskausi alkaa yleensä elokuun loppupuolella ja kestää kalenterivuoden loppuun. Kevätkausi alkaa normaalisti ennen tammikuun loppua ja päättyy suunnilleen koulujen lukuvuoden päättymiseen toukokuun loppupuolella. Kesäkausi kattaa loput kalenterivuoden kuukausista, eli yleensä kesä-heinäkuun sekä osan elokuuta.

Oman taitoluokan ja/tai ikäsarjan harrastusmaksun maksaminen oikeuttaa harrastuskauden ajan osallistumisen asianmukaisen taitoluokan tai ikäsarjan opetusryhmiin sekä omakohtaiseen harjoitteluun Stepin tanssisaleilla niiden ollessa vapaana.

Seuraavassa muutama suuntaa-antava esimerkkilaskelma.

Esimerkki 1. Aikuisen tanssin harrastaja osallistuu syksyn alkeiskurssille, jatkaa harrastustaan keväällä aikuisten E-D -luokan ryhmissä, pitää kesäkauden taukoa ja harjoittelee vielä syksyn E-D -luokan ryhmissä. Hänen kustannuksensa ovat yhteensä 480€.

Esimerkki 2. Lapsi aloittaa tanssiharrastuksen syksyn alkeiskurssilla ja jatkaa harrastustaan kevään jatkoryhmässä. Hänen kustannuksensa ovat yhteensä 140€.

Esimerkki 3. Aikuinen C-A -luokan tanssija harrastaa syyskauden, pitää kevätkauden taukoa, mutta harjoittelee sitten kesäkauden. Hänen kustannuksensa ovat yhteensä 300€.

Esimerkki 4. Juniori-ikäinen 15-vuotias D-luokan tanssija harrastaa syyskauden sekä kevätkauden, pitäen kesäkauden taukoa. Vuoden lopulla hän täyttää 16 vuotta ja siirtyy silloin nuorison ikäsarjaan. Hänen kustannuksensa syyskauden ja kevätkauden ajalta ovat yhteensä 140€.

Pelkkä seurajäsenyys, ja seuran ulkopuolisten parien harjoittelumahdollisuudet

Yllämainittujen vaihtoehtojen lisäksi henkilön on mahdollista liittyä vain Step Ry:n jäseneksi. Tällöin hänellä ei ole oikeutta vapaaharjoitteluun eikä oikeutta osallistua minkään taitotason tai ikäryhmän opetusryhmiin.

Step Ry:n jäsenyys on harrastuskausikohtainen ja sen suuruus on 35€.

Lisäksi Step Ry:n ulkopuolisten jäsenten on mahdollista vuokrata itselleen vapaaharjoitteluaikaa hintaan 15€ per pari per päivä. Maksamalla korkeamman 20€ maksun (niin ikään per pari, per päivä) he saavat osallistua kyseisenä päivänä myös oman taitoluokkansa mukaiseen opetusryhmään sekä kilpailullisiin practise-harjoituksiin.